Stage bij Motena

Eens komen leren en spieken bij ons? Letterlijk?

Motena zet sterk in op een kwalitatief stagebeleid. Investeren in jong talent is immers investeren in de toekomst van onze organisatie en van de maatschappij. Je voeling doen krijgen met het werkveld en onze sector staat dan ook heel hoog op ons prioriteitenlijstje. We willen jou graag de kans geven om te leren van onze ervaren medewerkers, te evolueren in hun discipline en te groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Jou een unieke, warme stageplaats aanbieden is wat we voor je willen betekenen. Want we weten echt wel dat we via deze weg onze witte raven voor het eerst ontmoeten. 

Hoe ons stagebeleid eruitziet? Met uiterst geschikte stagementoren, opvolging op maat en zelfs spiekbriefjes (Kidz, ...)! Je maakt een integraal onderdeel uit van het team, helpt dagelijks onze klanten door mee te draaien in een van onze zorgactiviteiten. We bieden al stageplaatsen aan vanaf het secundair onderwijs, ook als HBO 5 -, bachelor -, master- of volwassenonderwijs student kan je bij onze diensten terecht. Zit zorgen voor ook in jouw DNA, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ervaring opdoen op een stageplek waar je ook echt impact mee maakt vanaf dag 1.Tot binnenkort?!

Niet gevonden wat je zocht?

Vind je in ons overzicht geen stageplaats volgens je opleiding? Geen probleem. Je kan ook steeds vrijblijvend een stageaanvraag indienen en dan kijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Tot binnenkort? 

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u