Zorg met de glimlach in iedere fase van het leven

Welkom bij
Motena

Bij Motena zetten we mensen op de eerste plaats

Motena verwijst naar het Japanse Omotenashi, een eeuwenoud begrip dat vandaag nog altijd wordt toegepast. Het laat zich best vertalen als ‘gastvrijheid’ en betekent dat al onze medewerkers er alles aan doen om onze klanten elke dag een glimlach te bezorgen.

Van ons thuiszorgaanbod, onze kinderopvang en ons Therapeutisch Zorgpunt N, tot ons Pluk-de-dagcentrum, onze dienstencentra en onze woonzorgcentra: een glimlach zit er gegarandeerd bij. Altijd. Want wat is er hartelijker in de zorg dan jou elke dag begroeten met ons beste kenmerk?

Kom werken bij Motena

Samen gaan we elke dag voor een glimlach, ook bij en tussen onze medewerkers. Graag deel uitmaken van ons team? Dat kan!

Zorg in iedere fase van het leven

We bieden kwaliteitsvolle en betaalbare zorg aan, met mogelijkheden voor iedereen om zich in iedere fase van zijn leven te ontplooien en met extra aandacht voor kwetsbare personen.

Motena nieuws

31/03/2023

Motena - vrienden voor het leven

Wist je dat we bij Motena letterlijk én figuurlijk '𝙫𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙𝙚𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙡𝙚𝙫𝙚𝙣' zijn?

We zetten een fractie van al onze 𝙘𝙤𝙡𝙡𝙚𝙜𝙖'𝙨 𝙚𝙣 𝙠𝙡𝙖𝙣𝙩𝙚𝙣 - 𝙞𝙣 𝙖𝙡𝙡𝙚 𝙨𝙤𝙤𝙧𝙩𝙚𝙣, 𝙢𝙖𝙩𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙡𝙚𝙚𝙛𝙩𝙞𝙟𝙙𝙚𝙣 - voor de lens. Het resultaat? Een grote glimlach - op het gezicht van al onze vedetten, en straks ook op die van jou.

Kijk, geniet, (glim)lach en zing maar met ons mee via deze video!

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u