Kidz

Het leven is voor kinderen een grote ontdekkingstocht. Onze Kidz kinderopvangdiensten zorgen voor veilige, vertrouwde ontdekkingsplaatsen waar we samen oefenen voor de grote wereld en tegelijk de talenten van elk kind ontdekken. Kidz wil daarbij meer zijn dan ‘gewoon kinderopvang’. We streven er dan ook naar om onze gezinnen een echte meerwaarde te bieden als ze bij ons terechtkomen. We zorgen voor een ondersteuning voor ouder én kind. Samen met de verantwoordelijken, gezinscoaches, kwaliteitscoördinator en gezinsconsulent bieden we pedagogische ondersteuning aan op maat van elk gezin.

Meer weten over Kidz? Neem snel even een kijkje op hun website. 

Opvang voor baby's en peuters (0 - 3 jaar):

Voor de allerkleinsten bieden we twee verschillende soorten opvang aan:

groepsopvang (= opvang met diverse leefgroepen en meerdere kindbegeleiders);

gezinsopvang (= kleinschalige opvang in een thuisomgeving bij één of meerdere onthaalouders).

Opvang voor lagere schoolkinderen (3-12 jaar):

Opvang nodig voor of na de schooluren? Tijdens schoolvrije dagen of vakanties? Het kan! Bij Kidz hebben we drie buitenschoolse opvanglocaties en ook onthaalouders die opvang voorzien voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Gespecialiseerde opvang Tip-Toe

De kleutergroep Tip-Toe biedt een begeleiding op maat aan voor kleuters met een specifieke zorgbehoefte in een systeem van deeltijds schoollopen en deeltijds begeleiding. De begeleiding is een integraal aanbod aan zowel de kleuters, de ouders, als de leerkrachten van de school.

Slaapklasje

Je kindje zet zijn eerste stapjes op school. Er gaat een nieuwe wereld open met tal van activiteiten….Spannend! Maar pfoe, ook wel een beetje lastig....

Een volle dag actief deelnemen is voor sommige kinderen een hele opgave. Daarom bieden wij de kans om op de middag te genieten van een middagslaapje.

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u