Therapeutisch Zorgpunt N

Dat is therapie én zorg. Voor kinderen, jongeren en volwassenen die worstelen met een of meerdere problemen. Onze experts staan voor jou klaar. Samen gaan we aan de slag en verhelpen we het probleem. Want oplossingen vinden, hoef je niet alleen te doen.

Therapie lukt je niet alleen. Dat lukt je samen. Niet of-of, wel en-en. Welkom bij N.

Meer weten over Therapeutisch Zorgpunt N? Neem snel een kijkje op hun website.

Onderzoek

Voor kinderen en volwassenen. Je voelt dat er iets niet goed zit, maar je weet niet goed wat. Via vragenlijsten, gesprekken en observaties ontdekken we je sterktes en moeilijkheden. Na dit onderzoek werken we samen een plan op maat uit.

Psychotherapie

Je loopt vast, alleen, in je gezin, op school of op je werk. Je hebt al van alles geprobeerd, maar geraakt er niet uit. Wij gaan open met jou op zoek naar een volgende stap die goed bij jou en/of je gezin past. We zijn een neutrale plek die zonder vooroordelen met jou op zoek kan gaan. We hebben er immers geen baat bij of je sneller of trager gaat, vooruit of achteruit.

Centrum Ambulante Revalidatie

In het CAR pakken we ontwikkelingsproblemen aan bij kinderen en jongeren tussen 0 en 18 jaar, samen met hun gezin. Na het onderzoek en de diagnose stellen we een multidisciplinair therapieplan op.

Diëtiek

Samen met onze in-house expert wordt a.d.h.v. voedings- en levensstijladvies de weg naar een gezond(er) leven gelegd. En dit allemaal op maat van jou en jouw huisgenoten. Wil je nieuwe voedingsproducten leren kennen?

Liever samen eens naar de winkel? Alsnog een stuk taart eten? Het kan allemaal.

Teleconsult

Je hebt nood aan een babbel met een erkend psycholoog maar de stap om tot bij ons te komen is nog even te groot. Via een teleconsult bieden we je een kwalitatief gesprek met een professional. Hetzelfde als een klassiek consult, maar met een ander middel.

Hippotherapie

Je bent eerder een doener dan een prater. Je grenzen aangeven en verleggen is voor jou een grote opgave. Door interactie met paarden verhogen we je zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u