Diëtist

Als diëtist probeer je voor onze klanten een voedingsschema op maat te maken. Iedereen is anders en daar wordt rekening mee gehouden in de opmaak van een passend voorstel/schema. Enkel zo kunnen mensen de nieuwe gewoontes in de vinger krijgen.

De dienst Maaltijden aan huis van Kotee levert dagelijks versbereide maaltijden op maat aan huis. Wanneer mensen een bepaald dieet moeten volgen of bepaalde voorkeuren hebben, dan wordt hier in de keukens van Kotee ook steeds zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Hierbij kan jij als diëtist een grote hulp zijn.

Bij N probeer je samen met de cliënten te ontdekken hoe ze in het dagelijkse leven de gegeven voedingsadviezen kunnen gebruiken. Er wordt dus niet gewoon een voedingslijst in de handen gestopt, we maken ieder schema op maat en volgen samen op. Als er onderliggende problemen zijn aan vreemde eetpatronen kan er ook een samenwerking met de psychologen opgestart worden. Ook is er een mogelijkheid om samen met de kinesisten een bijpassend bewegingsprogramma op te stellen. 

Beste studenten, bedankt voor je interesse in deze stageplaats bij Motena! Voor een stage als diëtist bij Therapeutisch Zorgpunt N kan je echter geen aanvraag indienen op eigen initiatief. Bij de andere diensten onder Motena is dit wel mogelijk. Vanuit N hebben we hiervoor namelijk een samenwerking met een beperkt aantal scholen. Dit is zo omdat we zeker willen zorgen voor voldoende begeleiding en zo ook kwalitatieve stages. Dit kunnen we enkel garanderen als we maar een heel beperkt aantal stagiairs toelaten.  Ben je geen student bent bij één van deze scholen? Neem dan alsnog eens een kijkje naar de andere diensten onder Motena, waar stages voor diëtisten wel mogelijk zijn!

Interesse in een stage binnen onze thuiszorgdiensten Kotee? Dien dan hier je stageaanvraag in. 

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u