Medewerker communicatie/marketing

Op zoek naar een toffe, gevarieerde stageplaats voor aankomend academiejaar? Say no more! Voor de overkoepelde marcom-dienst zijn we op zoek naar een stagiair die ons team van 5 tijdelijk kan versterken. Als stagiair wordt je volwaardig lid van het team, dat zich als een soort intern communicatiebureau profileert ten aanzien van onze verschillende merken. Je krijgt er de kans te proeven van strategische branding-oefeningen, recruitment marketing, social media marketing, copywriting, enz.

Naast meedraaien in de dagelijkse werking van de marcom-dienst krijgt een stagiair binnen Motena de opdracht om onder begeleiding op te treden als mystery shopper. Vermomd als potentiële klant maak je een doorlichting van een of twee van onze merken op basis van een draaiboek. Met een frisse blik maak je een analyse van de klantcontacten in deze merken. Werd je vriendelijk ontvangen, kreeg je een antwoord op je vraag, hoe snel kwam dat antwoord, welk gevoel kreeg je als potentiële klant, ...? Met deze resultaten gaan we aan de slag om onze werking verder te optimaliseren. 

Een marketing- en communicatiestage bij Motena is proeven van de verschillende disciplines binnen een enthousiast en warm team. Je hebt als stagiair ook echt een impact op onze werking en dus op de kwaliteit van onze zorg. Tover mee een glimlach op het gezicht van onze klanten. 

Zin in? Dien dan je stage-aanvraag hier in. 

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u