Waarom werken bij Motena?

Motena verwijst naar het Japanse 'Omotenashi', wat zich het best laat vertalen naar 'gastvrijheid'. Elke dag doen we er alles aan om mensen een glimlach te bezorgen door steeds dat tikkeltje meer te bieden: meer lachen, meer tijd nemen, meer luisteren, meer genieten. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers!
Ontdek hier wat Omotenashi voor jou betekent:

O-ntwikkelen op jouw manier

Je in iedere fase van jouw leven kunnen ontplooien, daar gaan we voor. Werken bij Motena betekent: werken in een dynamische, mensgerichte omgeving. De wereld staat niet stil, en wij ook niet. Het liefst van al zijn we zelfs nog een stapje voor op de rest. Dat betekent dat we constant willen bijleren, groeien en begrijpen. Maar dat doet niemand hier alleen. Heb je een duwtje in de rug nodig? Of heb je zelf interesse om iets bij te leren? Wil je alle kneepjes van het vak kennen of groeien naar een nieuwe uitdaging? We staan steeds voor je klaar om je verder te helpen ontplooien.

We houden rekening met jouw sterktes en talenten zodat jij zelfstandig jouw job kan indelen volgens jouw noden. Je krijgt voldoende variatie, verantwoordelijkheid en autonomie waar je dat wil. Bijscholen, doorgroeien, intern verschuiven, … mogelijkheden genoeg. Jouw carrière laten bloeien, daar doen we het voor.

Mo-oie voordelen

Naast onze moderne en toegankelijke infrastructuur, krijg je de juiste ICT-middelen ter beschikking zodat je zorgeloos plaats- en tijdsonafhankelijk kan werken.

Uiteraard wil je ook een klaar zicht op je loon, dat is niet meer dan normaal. Daarom geven we meteen alles waar je recht op hebt volgens transparante loonschalen. En omdat jij zorgt voor onze klanten, dragen wij ook zorg voor jou: je kan rekenen op heel wat extralegale voordelen, waaronder hospitalisatie-en groepsverzekering, fietspremie, maaltijdcheques, terugbetaling van openbaar vervoer, winkelkortingen en een aantrekkelijk verlofstelsel.

En al die feestjes, familiedagen en teambuildings? Tja, die zijn natuurlijk ook mooi meegenomen!

 

Te-vreden medewerkers

Geen stijve hiërarchie of platte commerce: hier draait het echt om mensen. Je komt binnen in een warme thuis waar er niet alleen hard wordt gewerkt, maar ook wordt geleefd. Dat merk je aan de open, informele sfeer die overal terug te vinden is: een gezellige babbel, een dampende kop koffie en een hecht team dat altijd klaar staat om dat tikkeltje meer te bieden. 
Dat team springt ook flexibel bij als het voor jou even moeilijker gaat. Bij ons kan je zijn wie je bent, en dat is belangrijk. Gaat het leven even niet zo vanzelfsprekend, dan is er altijd een luisterend oor in de buurt. 

Na-tuurlijk evenwicht tussen werk en leven

Je werkt om te leven, niet andersom. Jouw persoonlijke agenda is daarom ook onze agenda: in heel wat functies is het perfect mogelijk om tijds-en plaatsonafhankelijk te werken. Denk bijvoorbeeld aan glijdende werkuren, een dagje thuiswerk en bespreekbare tijdsschema's. Heb je in een bepaalde fase in je leven wat meer tijd nodig voor jezelf? Klop dan gerust aan bij je leidinggevende om te bespreken wat de mogelijkheden zijn: verlof opnemen, een vrij dagdeel inplannen, tewerkstellingsequivalent wijzigen... We hechten er belang aan dat jij een goede afweging kan maken tussen jouw gezin, hobby, bijberoep of andere uitdaging in je leven. Dankzij ons uitgebreid netwerk is er in de buurt misschien wel 1 van onze diensten waarop je beroep kan doen zoals kinderopvang, een lekkere maaltijd, gebruik van een fitnesscentrum …om tegemoet te komen aan je persoonlijke noden. 

Shi-ne in de zorgsector

Kiezen voor Motena, is kiezen voor werkzekerheid in een bloeiende zorgorganisatie. Een werkgever met heel wat ambities voor de toekomst, maar steeds met een warm hart voor de zorg!

Met onze diensten helpen we niet alleen mensen, de hele samenleving wordt er beter van: wist je dat er steeds een maatschappelijke meerwaarde zit in alles wat we doen? Dat is nu eenmaal ons principe als publieke zorgorganisatie. Onze diensten zijn er door en voor mensen die geloven in verbinding en authentiek samenzijn, mensen die geloven dat kleine gestes een wereld van verschil kunnen maken. Je hoeft geen grote weldoener te zijn om de wereld te veranderen: een gastvrije glimlach en een warme welkom opent al heel wat deuren.

Wist je dat?

Je bij Motena toegang krijgt tot het voordelenplatform benefitsatwork!

Je maakt er onder meer kans op:

  • Huur van feestmateriaal
  • Voordelige cinematickets
  • Kortingen op uitstappen en producten
  •  …

Kom werken bij Motena

Samen gaan we elke dag voor een glimlach, ook bij en tussen onze medewerkers. Graag deel uitmaken van ons team? Dat kan!

Motena nieuws

medewerkers in werkkledij en eigen kledij
29/05/2024

De W van Werkkledij

In onze woonzorgcentra draait alles om het thuisgevoel. Zolang iedereen - bewoners, familie en medewerkers - zich welkom voelen, is onze missie geslaagd. De W van Welkom blijft ook nu de rode draad in ons gloednieuwe hoofdstuk van dit verhaal: de uitwerking van onze nieuwe werkkledij.

29/05/2024

Welzijnsvereniging Ter Lembeek officieel opgericht

Met de ondertekening van de oprichtingsovereenkomst is op maandagavond 08/01/2024 de ‘Welzijnsvereniging Ter Lembeek’ officieel opgericht. De formele oprichting van de welzijnsvereniging is een belangrijke stap op weg naar de realisatie van het nieuwe woonzorgcentrum Ter Lembeek in Wielsbeke, waarvan de ingebruikname medio 2026 wordt verwacht.

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u