Psycholoog

Psychologen binnen Therapeutisch Zorgpunt N houden zich bezig met het onderzoeken van gedrag, gedachten en emoties van verschillende doelgroepen. Verder helpen ze anderen hun gedrag te begrijpen en te veranderen. Zij baseren zich hiervoor op wetenschappelijke inzichten en methodes. 

Wie ergens mee worstelt en er niet zomaar van af geraakt kan terecht bij de psychologen/psychotherapeuten van N. Als psycholoog ga je dan bijvoorbeeld via onderbouwde testen en verschillende gesprekstechnieken op zoek naar een oplossing voor die persoon, naar sterktes en zwaktes en hoe die ingezet kunnen worden. Stages worden gepland in samenwerking met UGent.  (contactpersoon: peter.jonckheere@motena.be)

Belangrijk voor alle studenten is de nauwe samenwerking tussen alle disciplines. We werken met een gezamenlijk behandelplan, waarbij ieder binnen zijn eigen discipline meewerkt om de uiteindelijke behandeldoelen te verwezenlijken. Teamspeler zijn is dus de boodschap. 

Beste studenten, bedankt voor je interesse in deze stageplaats bij Motena! Voor deze stage kan je echter geen aanvraag indienen op eigen initiatief. We hebben hiervoor namelijk een samenwerking met een beperkt aantal scholen. Dit is zo omdat we zeker willen zorgen voor voldoende begeleiding en zo ook kwalitatieve stages. Dit kunnen we enkel garanderen als we maar een heel beperkt aantal stagiairs toelaten.  Als je geen student bent bij één van deze scholen wensen we je veel succes met je verdere zoektocht naar de geschikte stageplaats!

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u