'
19/01/2023

Motena - vrienden voor het leven

Wist je dat we bij Motena letterlijk Γ©n figuurlijk 'π™«π™§π™žπ™šπ™£π™™π™šπ™£ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™π™šπ™© π™‘π™šπ™«π™šπ™£' zijn?

Samen met onze 900 medewerkers bieden wij π™―π™€π™§π™œ π™’π™šπ™© π™™π™š π™œπ™‘π™žπ™’π™‘π™–π™˜π™, π™žπ™£ π™žπ™šπ™™π™šπ™§π™š π™›π™–π™¨π™š 𝙫𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™‘π™šπ™«π™šπ™£. We gaan elke dag voor die glimlach, zowel bij en tussen onze klanten Γ©n onze medewerkers.

We zetten een fractie van al onze π™˜π™€π™‘π™‘π™šπ™œπ™–'𝙨 π™šπ™£ π™ π™‘π™–π™£π™©π™šπ™£ - π™žπ™£ π™–π™‘π™‘π™š π™¨π™€π™€π™§π™©π™šπ™£, π™’π™–π™©π™šπ™£ π™šπ™£ π™‘π™šπ™šπ™›π™©π™žπ™Ÿπ™™π™šπ™£ - voor de lens. Het resultaat? Een grote glimlach - op het gezicht van al onze vedetten, en straks ook op die van jou.

De attributen en het decor zijn dan misschien wel geΓ«nsceneerd, maar de 'leute', de sfeer, de zang- en danstalenten (ahum) en de onvoorwaardelijke vriendschappen zijn helemaal Γ©cht.

Kijk, geniet, (glim)lach en zing maar met ons mee via deze video!

Meer info over onze diensten, of zin om ook deel uit te maken van deze fantastische Motena-familie? Neem snel eens een kijkje

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do:Β 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u