Ons bestuur

Motena is een publiekrechtelijke vereniging die beantwoordt aan de regelgeving van openbare besturen. Het is een bewuste keuze om onze zorgdiensten nog steeds vanuit het lokaal bestuur te organiseren. De band met het OCMW en de Stad Roeselare blijft dan ook bestaan. Deze band vertaalt zich ook in de organisatiestructuur.

Doorheen de organisatie worden de principes van Goed Bestuur gevolgd.

Onze Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur van Motena is bevoegd voor het bepalen van het beleid en bestaat uit 6 OCMW-raadsleden, 1 afgevaardigde van Stad Roeselare en 1 afgevaardigde van het directiecomité van Motena. Zij vergaderen maandelijks.

Het spreekuur van onze voorzitter kan ENKEL NOG OP AFSPRAAK. Een afspraak inplannen kan via bart.wenes@motena.be of 051 80 52 00.

Onze Raad van Bestuur bestaat uit:

Carron Dieter lid rvb
De Reuse Immanuel lid rvb
Delrue Piet lid rvb
Hostekint Michèle lid rvb
Martens Caroline lid rvb
Samyn Matthijs lid rvb
Vanbrussel Mieke lid rvb
Verdoolaege Steven algemeen directeur
Wenes Bart voorzitter

 

Onze Algemene Vergadering

Motena wordt bestuurd door een algemene vergadering. De algemene vergadering stippelt het algemene beleid uit van Motena.

De leden van de Algemene Vergadering van Motena zijn 12 OCMW-raadsleden, 1 afgevaardigde van Stad Roeselare en 1 afgevaardigde van het directiecomité van Motena. Zij vergaderen minimum 2 maal per jaar. De vergaderingen zijn openbaar, behalve als het om aangelegenheden gaat die de persoonlijke levenssfeer raken.

Op deze pagina vind je een ook overzicht van de voorbije zittingen en de dagorde van de komende zitting.

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u