Woonzorgcentra

De woonzorgcentra van Motena hebben allemaal hun eigenheid, maar wel een gedeelde visie.  De W van Welkom. De W van Warmte. Van Wandel gerust eens binnen. En van Wens je verder nog iets? Deze vier pijlers laten zien wat wij belangrijk vinden, en da's dat iedereen zich welkom voelt in onze woonzorgcentra. Jij als bewoner, maar ook je vrienden en familie.

We kiezen heel bewust voor een eigen concept, waarbij we ook proberen om zo veel mogelijk hetzelfde te houden als thuis. Zodat jij kan blijven ontmoeten. Blijven leren. Blijven ontdekken en vooral: blijven genieten. 

Meer weten over onze woonzorgcentra? Neem even een kijkje op hun website.

 

WZC De Zilverberg

De Zilverberg is een woonzorgcentrum in Roeselare dat een warme thuis voorziet voor 118 bewoners. Verder zijn er in dit woonzorgcentrum ook 5 kamers beschikbaar voor een oriënterend kortverblijf. De Zilverberg richt zich op fysiek zorgbehoevende senioren en mensen met dementie.

WZC De Waterdam

WZC De Waterdam ligt in hartje Roeselare, naast het AZ Delta-ziekenhuis, campus Brugsesteenweg. Met 148 woongelegenheden (waarvan 3 kortverblijf-kamers), een dienstencentrum, bistro en buurtrestaurant onder één dak, is er hier van verveling nooit sprake.

 

WZC Sint Henricus

Je kan WZC Sint Henricus vinden in het centrum van Rumbeke. In dit open huis wonen 88 senioren en is er een plekje voorzien voor 3 kortverblijvers. Het team van Sint Henricus legt zich toe op fysiek zorgbehoevende senioren en mensen met dementie.

 

WZC Ter Berken

Aan campus Brugsesteenweg van het AZ Delta-ziekenhuis, vind je WZC Ter Berken. In dit huiselijke woonzorgcentrum met prachtig zicht op de Ronde Kom krijgen ouderen met psychische kwetsbaarheid en dementie zorg op maat. 89 bewoners noemen Ter Berken hun thuis. We voorzien ook één kamer voor een kortverblijf.

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u