Kotee

Thuiszorgdiensten die nog dichter bij de mensen staan. Dat is de visie van Kotee, onze koepel van thuiszorgdiensten. Van thuisverpleging en maaltijden aan huis, tot de poetsdienst en de klusdienst. De naam maakt duidelijk waar onze thuisdiensten voor staan. Er is van onze verschillende diensten wel altijd iemand “in de kotee”, en bovenop de zorg op maat, betekent dicht bij staan ook er zijn voor onze klanten. De tijd nemen om met kleine gestes net dat extraatje te betekenen.

Meer weten over Kotee? Neem snel even een kijkje op hun website. 

Thuisverpleging

Onze thuisverpleegkundigen zorgen voor het verschil door tijd te maken voor jou. Tijd voor meer kwaliteit. Om naar jou te luisteren. Om samen te praten. En vooral: tijd om samen te lachen. Helemaal wat we bedoelen dus met dichtbij én dicht bij jou staan.

(Brood-)Maaltijden aan huis

Al meer dan 40 jaar kan je op ons rekenen voor een versbereide maaltijd aan huis. Ons recept? Kwaliteitsvolle voeding, en vooral, tijd voor meer dan een simpele ‘goeiemiddag’. Dat betekent dat je bezorger als mens dus minstens even warm is als de maaltijd zelf. En onze glimlach, die krijg je er gratis bij als aperitief.

Poetsdienst

Het leven letterlijk nog schoner maken? Daar kunnen wij je bij helpen! Onze poetsmedewerkers komen dan ook graag bij je langs om je een handje te helpen in jouw huishouden.

Klusdienst

Een klemmende deur, lekkende kraan of verstopte gootsteen? Onze klusdienst staat klaar voor al je kleine herstellings- of onderhoudswerken in of rond je huis. Glimlach reeds gemonteerd!

Assisentieflats

In een assistentieflat combineer je vrijheid en zelfstandigheid met de ondersteuning van een woonassistent. Welkom in je nieuwe thuis, waar we nóg dichter bij jou staan.

Verhuur en Producten

Slaap op je beide oren dankzij onze personenalarmeringssystemen. Wanneer je dringende hulp nodig hebt, contacteert dit systeem automatisch die diensten die jij op voorhand hebt gekozen.

Verpleeg- en zorgpunt

In ons verpleeg- en zorgpunt kan iedereen terecht voor verpleegkundige zorgen en met allerlei vragen over zorg op maat.

Digie aan huis

Maak een afspraak in ARhus, bij Digie of via Kotee en een Digie-medewerker komt bij je thuis je problemen met je wifi, printer, computer, smartphone of tablet verhelpen.

Kom werken bij Motena

Samen gaan we elke dag voor een glimlach, ook bij en tussen onze medewerkers. Graag deel uitmaken van ons team? Dat kan!

22/07/2024

Vakantiedrink 2024

Naar jaarlijkse gewoonte zetten we bij Motena eind juni de start van de zomer in met een gezellige vakantiedrink! We mochten dit jaar 250 collega's en 35 kindjes verwelkomen.

welzijnsvereniging blankenberge motena
22/07/2024

Welzijnsvereniging Blankenberge officieel van start

Dinsdagavond 25 juni is de Welzijnsvereniging Blankenberge officieel opgericht met de ondertekening van de oprichtingsakte.

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u