'
20/06/2023

Nieuwe stap bij Roelevard: Meiboomplanting

Tijd voor de meiboom want Roelevard bereikt zijn indrukwekkende hoogte van 46,1 meter!

Het imposante Roelevard-project aan het station van Roeselare heeft zijn finale hoogte bereikt. Om dit te vieren hebben arbeiders vanochtend een traditionele meiboom geplaatst op de ruim 46 meter hoge toren. Daarmee is de ruwbouwfase voltooid en kan de afwerking starten. De eerste bewoners en bedrijven zullen dit najaar hun intrek nemen in het grootste klimaatvriendelijk woon- en werkproject van Roeselare.

Wat brengt de toekomst? Roelevard bevindt zich momenteel in een spannende fase van de bouw. Begin maart 2023 kregen we groen licht van het ADC voor onze inrichtingsplannen. Dit was een belangrijke mijlpaal, aangezien het ons toestemming gaf om verder te gaan met de realisatie van ons kantoor.

Op dit moment zijn onze interieurarchitect en het studiebureau technieken druk bezig met het uitvoeren van de detailstudie. Ze werken gedetailleerde plannen uit voor het interieurontwerp en de technische aspecten van ons kantoor. Hierbij houden ze rekening met de functionele behoeften van onze medewerkers, evenals de esthetische aspecten die we willen bereiken.

Met de voltooiing van de detailstudie in zicht, kijken we reikhalzend uit naar het najaar van 2023, rond september. In deze periode zullen we daadwerkelijk beginnen met de inrichtingswerken van ons kantoor. Dit omvat onder andere de constructie van scheidingswanden, de installatie van technische systemen en de afwerking van de interieurcomponenten. We zullen zorgvuldig toezien op de voortgang van het bouwproces om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Ons doel is om tegen juni 2024 te kunnen verhuizen naar ons nieuwe kantoor. Deze deadline geeft ons voldoende tijd om de bouw-en inrichtingsfase af te ronden en ons volledig te vestigen in de nieuwe omgeving. We kijken uit naar deze belangrijke stap voorwaarts, waarbij ons kantoor een inspirerende en functionele ruimte zal worden voor onze medewerkers en klanten.

We blijven nauw samenwerken met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat de bouw van Roelevard soepel verloopt en binnen de gestelde tijdlijnen blijft. Met het enthousiasme en de inzet van ons team zijn we ervan overtuigd dat we binnenkort een fantastische werkplek zullen hebben die voldoet aan al onze verwachtingen.

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u