Stage bij Motena

Motena biedt kwaliteitsvolle en betaalbare zorg aan, met mogelijkheden voor elke klant om zich in iedere fase van zijn leven te ontplooien en met extra aandacht voor kwetsbare personen.

Klantgerichtheid, betrokkenheid en een heel persoonlijke aanpak zitten al in ons DNA vanaf dag 1. Motena verwijst naar het Japanse Omotenashi, een eeuwenoud begrip dat vandaag nog altijd wordt toegepast. Het laat zich best vertalen als ‘gastvrijheid’ en betekent dat al onze medewerkers er alles aan doen om onze klanten elke dag een glimlach te bezorgen. 

Motena bestaat uit vier woonzorgcentra, vier lokale dienstencentra, een dienst Thuiszorg en Thuisverpleging, voorschoolse en naschoolse kinderopvanginitiatieven KIDZ, Assistentiewoningen en Therapeutisch Zorgpunt N.

Interesse in een stage bij Motena? Selecteer dan hieronder je opleidingsniveau en ontdek welke stages voor jou mogelijk zijn!

Hieronder zal je de meest voorkomende stages terugvinden, maar andere studenten zijn zeker ook welkom! Je kan dus ook zelf een stagevoorstel doen of een vraag stellen bij de entiteit van jouw keuze. De verschillende entiteiten en hun contactgegevens zijn terug te vinden op de Motena-site.