WZC Sint-Henricus

WZC Sint-Henricus ligt in hartje Rumbeke en heeft een capaciteit van een 90-tal bewoners, na de verbouwingswerken zullen dat er zelfs 130 zijn. Elke bewoner heeft een éénpersoonskamer en kan ook terecht in één van de gezamenlijke woonkamers. Er is daarnaast ook een dagverzorgingscentrum aan gekoppeld dat dagelijks activiteiten en maaltijden aanbiedt voor een 50-tal bezoekers.

WZC Sint-Henricus is vooral gericht op fysiek zwaar zorgbehoevende senioren en begeleidt ook personen met dementie. De focus wordt gelegd op belevingsgerichte zorg waarbij er aandacht is voor de levenskwaliteit, de mogelijkheden en de behoeften van de bewoner. De leefgroepwerking biedt kleinschaligheid in een huiselijke sfeer. Het geeft de bewoner geborgenheid en structuur met respect voor ieders eigenheid.

Voor nog meer info over het WZC kan je al eventjes een kijkje nemen op hun site.  

Over de stage

Als logistiek medewerker sta je mee in voor een grote variatie aan ondersteunende taken. Dit kan gaan van het verzorgen van intern transport, helpen ordelijk houden van je afdeling, helpen bij maaltijdverdeling, onderhouden van toestellen tot het begeleiden van bewoners in de leefruimte of helpen opmaken van bedden. De taken hangen sterk af van de locatie waar je terechtkomt. 

Geïnteresseerd? Dien dan je stage-aanvraag hier in. Hou daarvoor je identiteitskaart en een digitale foto van jezelf bij de hand. 

Voor meer informatie over stage bij WZC Sint-Henricus kan je contact opnemen met:

Sabien Decroix
E-mail: Sabien.Decroix@motena.be 
TEL 051 26 90 12