Kotee (thuisdiensten)

Kotee bundelt alle thuisdiensten van de zorgkoepel. Dit gaat van thuisverpleging tot maaltijden aan huis, een poetsdienst, een klusdienst en assistentieflats.

Kotee wil zijn klanten een thuiszorgdienst bieden die dicht bij de mensen staat. Enerzijds doen ze dat via hun uitgebreid netwerk van diensten en medewerkers. Er is altijd wel iemand ‘in de kotee’. Daarnaast staan ze ook dicht bij de leefwereld van mensen. Dat inspireert hen ook om elke dag net ietsje verder te gaan in hun dienstverlening. Zo nemen ze bijvoorbeeld eens iemand mee op ronde bij maaltijden aan huis of blijven ze gezellig eten. Ze bezorgen hun klanten steevast een glimlach. Kotee biedt diensten op maat van noden en behoeftes, in welke levensfase de mensen ook zitten. Ze zijn er nu ook voor niet-zorgbehoevenden bv. voor jonge gezinnen of organisaties. Dichtbij, dat is de visie van Kotee! 

Over de stage

Bij maaltijden aan huis kunnen mensen rekenen op versbereide maaltijden die door de bezorgers van Kotee aan huis worden gebracht. Kotee wil kwaliteitsvolle voeding, en vooral, tijd voor meer dan een simpele ‘goeiemiddag’ bieden. De bezorgers zijn als mens dus minstens even warm als de maaltijd zelf. De maaltijden worden dagelijks vers bereid in de keukens. Wanneer mensen een bepaald dieet moeten volgen of bepaalde voorkeuren hebben, dan wordt hier in de keukens van Kotee ook steeds zoveel mogelijk rekening mee gehouden.   

Als keukenhulp help je bij de bereiding van warme maaltijden, bij het onderhoud van de keuken en help je mee in de bar van het dienstencentrum. 

Geïnteresseerd? Dien dan je stage-aanvraag hier in. 

Voor meer informatie over stage bij Kotee kan je contact opnemen met:

Laurens Deboeuf, adjunct-directeur Kotee
E-mail: laurens.deboeuf@motena.be
TEL 051 24 60 50