Dienstencentra

De dienstencentra zijn een bruisend centrum voor ouderen waar de enthousiast gebrachte activiteiten en diensten hand in hand gaan met warme zorg. Mensen kunnen er terecht voor verschillende diensten zoals helpen winkelen, het nemen van een bad... Maar ook om er in een losse, ongedwongen sfeer hun hobby te beoefenen of zich verder te bekwamen via een opleiding. Zo proberen ze enerzijds het sociaal netwerk van de senioren in stand houden en bevorderen. Anderzijds - en dat is meteen de belangrijkste doelstelling van de dienstencentra - willen ze senioren zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving laten functioneren. 

Er zijn 4 dienstencentra, namelijk Ten Elsberge, Schiervelde, De Zilverberg en De Waterdam. De laatste 2 zijn verbonden aan een woonzorgcentrum en willen interactie bekomen tussen de bewoners en de bezoekers van de dienstencentra, bijvoorbeeld in het atelier of in de fitnesszaal.  

Over de stage

In het dienstencentrum sta je als keukenhulp mee in voor het uitdelen van warme maaltijden. Ook help je mee in de bar en sta je in voor het onderhoud van de bar en de berging. 

Geïnteresseerd? Dien dan je stage-aanvraag hier in. 

Voor meer informatie over stage bij de dienstencentra kan je contact opnemen met:

Nathalie Fieuw
E-mail: Nathalie.Fieuw@motena.be 
TEL 051 27 27 10