Thuisverpleegkundige

Kotee bundelt alle thuisdiensten van de zorgkoepel. Dit gaat van thuisverpleging tot maaltijden aan huis, een poetsdienst, een klusdienst en assistentieflats.

Kotee wil zijn klanten een thuiszorgdienst bieden die dicht bij de mensen staat. Enerzijds doen ze dat via hun uitgebreid netwerk van diensten en medewerkers. Er is altijd wel iemand ‘in de kotee’. Daarnaast staan ze ook dicht bij de leefwereld van mensen. Dat inspireert hen ook om elke dag net ietsje verder te gaan in hun dienstverlening. Zo nemen ze bijvoorbeeld eens iemand mee op ronde bij maaltijden aan huis of blijven ze gezellig eten. Ze bezorgen hun klanten steevast een glimlach. Kotee biedt diensten op maat van noden en behoeftes, in welke levensfase de mensen ook zitten. Ze zijn er nu ook voor niet-zorgbehoevenden bv. voor jonge gezinnen of organisaties. Dichtbij, dat is de visie van Kotee! 

Over de stage

De thuisverpleegkundigen van Kotee zorgen voor het verschil doordat ze tijd willen maken voor hun klanten: tijd voor meer kwaliteit, tijd om te luisteren en samen te praten. En vooral: tijd om samen te lachen. Ze helpen met persoonlijke verzorging zoals wassen en aankleden. Ook staan ze paraat om de mensen bij te staan bij acute, chronische of technische zorgen zoals inspuitingen, wondverzorging, stomazorg, diabetesbegeleiding... Daarvoor gaan zij langs bij de mensen thuis, op hun werk, in de assistentieflats, op de verpleegpost of op een ander tijdelijk verzorgingsadres. 

Geïnteresseerd? Dien dan je stage-aanvraag hier in. 

Voor meer informatie over stage bij Kotee kan je contact opnemen met:

Laurens Deboeuf, adjunct-directeur Kotee
E-mail: laurens.deboeuf@motena.be
TEL 051 24 60 50