Dienstencentra

De dienstencentra zijn een bruisend centrum voor ouderen waar de enthousiast gebrachte activiteiten en diensten hand in hand gaan met warme zorg. Mensen kunnen er terecht voor verschillende diensten zoals helpen winkelen, het nemen van een bad... Maar ook om er in een losse, ongedwongen sfeer hun hobby te beoefenen of zich verder te bekwamen via een opleiding. Zo proberen ze enerzijds het sociaal netwerk van de senioren in stand houden en bevorderen. Anderzijds - en dat is meteen de belangrijkste doelstelling van de dienstencentra - willen ze senioren zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving laten functioneren. 

Er zijn 4 dienstencentra, namelijk Ten Elsberge, Schiervelde, De Zilverberg en De Waterdam. De laatste 2 zijn verbonden aan een woonzorgcentrum en willen interactie bekomen tussen de bewoners en de bezoekers van de dienstencentra, bijvoorbeeld in het atelier of in de fitnesszaal.  

Over de stage

Administratief medewerkers staan in voor ondersteunende taken. De inhoud kan sterk afhangen van de afdeling waarop je werkt. Dit kan gaan van het uittypen van verslagen en nota’s, het opmaken van contracten, onthaal van klanten, vergaderzalen klaarzetten tot het ontvangen van de binnenkomende telefoons. Maar ook taken als het verwerken van bestelbonnen, post en e-mails en het opstellen van facturen kunnen tot je takenpakket behoren.

Geïnteresseerd? Dien dan je stage-aanvraag hier in. 

Voor meer informatie over stage bij de dienstencentra kan je contact opnemen met:

Nathalie Fieuw
E-mail: Nathalie.Fieuw@motena.be 
TEL 051 27 27 10