WZC De Waterdam

In Woonzorgcentrum De Waterdam vinden momenteel zo'n 150-tal senioren hun thuis. Dit gaat over zowel senioren met een laag verzorgingsprofiel als fysiek zwaar zorgbehoevende senioren. Elke bewoner heeft er een éénpersoonskamer en kan met medebewoners samenkomen in één van de woonkamers met bijhorende keuken. 

WZC De Waterdam wil in de eerste plaats diensten aanbieden die sterk aanleunen bij de thuissituatie. Naast wat flexibiliteit om zorg op maat te geven, bieden ze de bewoners dagelijks een vaste structuur aan ter houvast. Om het dagelijkse ritme nog wat meer kleur te geven wordt er aan zinvolle tijdsbesteding gedaan zoals muziek, beweging, jeugdwerking, huishoudactiviteiten, snoezelen,… WZC De Waterdam zet zeer sterk in op animatie. Een verzorgings- en verpleegteam, aangevuld met logistieke medewerkers en paramedici, staan garant voor zorg op maat. 

Voor nog meer info over het WZC kan je al eventjes een kijkje nemen op hun site.  

Over de stage

Als hulpkok help je mee met het bereiden van lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden. Je krijgt daarvoor instructies van de kok. Daarnaast zorg je er ook mee voor dat er altijd in een propere omgeving gewerkt wordt door te helpen bij het opbergen, opruimen en afwassen. Ook het klaarzetten van het restaurant, aankopen van ingrediënten en bedienen van de klanten kan tot je takenpakket horen. In het woonzorgcentrum sta je klaar voor de bewoners en zorg je ervoor dat er een lekkere maaltijd tot bij hen komt. 

Geïnteresseerd? Dien dan je stage-aanvraag hier in. 

Voor meer informatie over stage bij WZC De Waterdam kan je contact opnemen met:

Veronique Verkest
E-mail: Veronique.Verkest@motena.be 
TEL 051 27 09 06