Vorming, Vrije tijd en ontmoeting

In onze dienstencentra bieden wij verscheidene cursussen, club- en bewegingsactiviteiten aan om op een zinvolle manier je vrije tijd in te vullen. Ons aanbod houdt steeds rekening met nieuwe noden en tendensen. De aangeboden cursussen zijn vooral bedoeld als ontspanning. Ons aanbod en de manier van lesgeven wordt aangepast aan de leeftijd van de cursisten. We organiseren geen examens en er worden geen getuigschriften afgeleverd. Met onze activiteiten rond vorming en vrije tijd willen we je de mogelijkheid bieden om in een losse, ongedwongen sfeer je hobby uit te oefenen of je verder te verdiepen of bij te scholen in één of andere discipline. Motena beschikt over vier dienstencentra: Ten Elsberge, Schiervelde, De Zilverberg en De Waterdam.

Ga naar onze vernieuwde website www.dienstencentra-roeselare.be voor ons aanbod.

Je kan enkel ter plaatse in een van onze dienstencentra inschrijven voor een cursus, dus niet telefonisch of per e-mail!  Breng zeker je identiteitskaart mee.

Naast onze dienstencentra is er ook het inloophuis De Kom-Af ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Het inloophuis richt zich naar kwetsbare groepen en biedt hen de mogelijkheid om er in een ontspannen sfeer elkaar te ontmoeten, contact te leggen met een maatschappelijk werker, deel te nemen aan activiteiten, ...

 

 

Talrijke bewegingsclubs zorgen ervoor dat je op een gezonde manier in beweging blijft.

Voordrachten voor jong en oud over allerlei interessante onderwerpen. 

In onze dienstencentra kan je tal van creatieve cursussen volgen.

Je kan bij ons terecht voor diverse computercursussen, zowel voor beginners als voor gevorderden.

Engels, Frans, Spaans, Italiaans of Duits