VERPLEEGKUNDIGE WOONZORGCENTRUM

Permanent zijn we op zoek naar  verpleegkundigen met een warm hart voor ouderen  voor onze woonzorgcentra:

  • WZC Ter Berken, Zijstraat 59, 8800 Roeselare
  • WZC De Waterdam, Handelsstraat 37, 8800 Roeselare
  • WZC De Zilverberg, Knokuilstraat 35, 8800 Roeselare
  • WZC Sint Henricus, Sint-Rochusstraat 12, 8800 Roeselare-Rumbeke

Verpleegkundigen zijn de drijvende kracht achter de hoogstaande zorg op maat die tegemoet komt aan de noden en behoeften van de oudere van vandaag en morgen.
We zoeken  verpleegkundigen die belang hechten aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie en band op met de bewoners van de afdeling en die graag het aanspreekpunt zijn  voor veel interne en externe contacten.
Indien deze verantwoordelijkheden doen dromen naar meer dan kan je mits het volgen van een kaderopleiding doorgroeien tot hoofdverpleegkundige. 

Na het indienen van jouw kandidatuur kan je worden gecontacteerd door de dienst Rekrutering en Selectie indien we een vacature hebben die met jouw voorkeur/wensen overeenkomt.

Heb je vragen omtrent jouw kandidatuur? Neem dan gerust contact op met de dienst Rekrutering en Selectie via rekrutering@motena.be 
Na het doorsturen van jouw gegevens  krijg je ook een login doorgemaild waardoor je je kandidatuur ten allen tijde kan aanpassen of annuleren. Hou dus zeker deze login bij voor in de toekomst.

Solliciteer via deze link