Maaltijden met de glimlach aan huis

Wat?

Maaltijden bereiden en aan huis leveren is al meer dan 35 jaar onze specialiteit. Vanuit onze diensten Thuiszorg streven we elke dag opnieuw naar de beste kwaliteit en de grootste zorg.

Voldoende tijd nemen is voor ons het allerbelangrijkste om je de beste kwaliteit te geven. We nemen dan ook de tijd om 24/24 voor jou bereikbaar te zijn om jouw bestelling en opmerkingen door te geven. We nemen de tijd om 7 dagen op 7 maaltijden te voorzien. 

Van maandag tot vrijdag brengen we jou een warme maaltijd aan huis. De maaltijden voor het weekend maken we ook zelf en leveren we gekoeld op vrijdag aan huis. Omdat we dagvers koken, kan je tot de dag voordien (17u) bellen om wijzigingen door te geven. De dag zelf kan enkel in uitzonderlijke omstandigheden en dit voor 8u30.

Meer dan maaltijden aan huis!

Maaltijden aan Huis betekent voor ons veel meer dan enkel het leveren van een maaltijd. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze klanten niet enkel te verbeteren aan de hand van kwaliteitsvolle voeding, maar ook in te zetten op het belang van een warm sociaal netwerk.

Maaltijden bezorgen is voor onze dienst het aanknopingspunt om extra dienstverleningen uit te werken met als doel in te zetten op een sterk sociaal netwerk bij onze klanten. Ondertussen hebben we een ruime waaier aan extra diensten ter beschikking waar jullie een beroep op kunnen doen. Zo kan er bijvoorbeeld eindelijk eens rustig bijgepraat worden in plaats van een paar snelle woordjes op de stoep.

  • Heb je nood aan een gesprek of eet je gewoon liever samen dan alleen? Je kan onze maaltijdbezorger uitnodigen om samen met je te eten bij je thuis. Wij brengen alles mee.
  • Wil je de omgeving nog eens verkennen? Je kan ook plaatsnemen op de passagierszetel en meegaan op ronde. Zo kan op deze manier samen met de maaltijdbezorger genieten van de omgeving, anekdotes delen of gewoon even gezellig keuvelen.
  • Kinderen van de kinderopvangdiensten KIDZ van Motena maken leuke kaartjes, briefjes, tekeningen, … Via deze “slakkenpost” worden de werkjes van de kinderen maandelijks bezorgd.
  • Samen met het menu van de week ontvang je steeds een overzicht van de activiteiten van het dienstencentrum in je buurt. Wil je deelnemen aan een activiteit maar geraak je er zelf moeilijk? Dan kan je worden opgepikt door iemand van het dienstencentrum.
  • Heb je bepaalde voorkeuren of volg je een strikt dieet? Een grote of kleine portie, veel of weinig saus, gesneden, gemalen... Wij voorzien ook 10 diëten die samen met AZ Delta worden uitgewerkt. Want ook een dieetmaaltijd moet lekker zijn!

Inwoners van Roeselare, Moorslede, Dadizele, Staden, Lichtervelde, Rollegem-kapelle, Oostnieuwkerke, Westrozebeke, Hooglede, Gits, Ledegem en Sint-Eloois-Winkel kunnen maaltijden bij ons bestellen. 

Hoeveel kost het? 

Voor onze maaltijd betaal je € 8,50. Hierin zitten zowel de soep, dagschotel als het dessertje. We maken geen onderscheid in prijs voor diëten, allergieën of andere zaken die je op maat wenst. Het is immers ons doel om telkens zoveel mogelijk op maat de maaltijden aan jou te kunnen bezorgen.

Inwoners van Roeselare kunnen in aanmerking komen voor een gunsttarief. Afhankelijk van het inkomen kun je als inwoner een lagere prijs verkrijgen. Dit wordt bepaald na een financieel onderzoek.

Hoe aanvragen

Meer info over een aanvraag en de menu kan je hier terugvinden of via het nummer 051 24 60 50.

Eerste maaltijd gratis

Ter kennismaking van onze menu en werking kan u zich voor een eerste maaltijd vrijblijvend en gratis inschrijven.