Sluiting Pluk-de-dagcentrum Sint-Henricus vanwege Coronapreventie

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan besliste de directie van Motena om het Pluk-de-dagcentrum te sluiten vanaf maandag 16 maart 2020 tot en met 13 april 2020.

Omdat de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers binnen Motena voor ons steeds topprioriteit is nemen wij zelf deze beslissing. De genomen maatregelen zijn preventief. Tot op vandaag werd nog geen coronabesmetting vastgesteld bij onze medewerkers of klanten. 

De sluiting gaat in vanaf maandag 16 maart. Op vrijdag 13 maart zijn onze klanten zeker nog welkom, maar indien ervoor gekozen wordt ook op deze dag al thuis te blijven dan hebben wij daar alle begrip voor. 

Vanuit onze thuiszorgdiensten zullen wij voor onze bezoekers indien gewenst de nodige ondersteuning voorzien om de bezoekers thuis te ondersteunen aan de hand van een warme maaltijd, thuisverpleegkundige, poetshulp, enz. Om een beroep te doen op deze diensten kan steeds contact worden opgenomen met het dagcentrum via 051 26 90 34. 

Alle info over de genomen maatregelen zijn terug te vinden op onze website via www.motena.be/corona. Deze info wordt ook steeds verder geüpdatet naargelang de verdere evoluties.

Vanuit onze diensten zetten wij alles op alles om onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te informeren over deze maatregelen.