Skyline Park en KIDZ bezorgen kinderen een onvergetelijke zomervakantie

Deze zomer wordt Skyline Park omgetoverd tot een heus paradijs voor kinderen. Vier weken lang zullen ze er zich naar hartenlust kunnen uitleven tijdens tal van leuke en (ont)spannende activiteiten, georganiseerd door KIDZ.

Het initiatief voor de samenwerking kwam van Skyline Communications, de grootste onderneming op bedrijvencampus Skyline Park. “Skyline Communications was op zoek naar een partner voor bedrijfsopvang voor de kinderen van onze medewerkers. Ik dacht meteen aan Motena en hun kinderafdeling KIDZ, omdat ikzelf en een aantal collega’s al gebruik maakten van hun naschoolse opvang”, vertelde Emma Saldi, HR Assistant bij Skyline Communications.

Voorlopig gaat het om vier weken tijdens de zomervakantie, maar een verdere samenwerking in de toekomst is meer dan waarschijnlijk.  Elke week zullen er verschillende thema’s aan bod komen.  Zo verklapte KIDZ al dat één daarvan ‘minispa -en wellness’ zal zijn. Verder staan er ook snoezelmomenten op het programma: ouders kunnen dan even wat quality time doorbrengen met hun (b)engel(s). Ook zullen er lunchdates kunnen gereserveerd worden, zodat ouder en kind samen van hun middagpauze kunnen genieten in ware restaurantstijl. De verdere planning en bijkomende praktische informatie zal KIDZ aan de geïnteresseerden meedelen tijdens een infosessie op Skyline Park.

In verder overleg met Skyline Park werd beslist om het kamp open te stellen voor de andere ondernemingen op Skyline Park.