Nieuwe logo fusieziekenhuis voorgesteld

Op donderdag 23 mei werd de naam en het logo van het fusieziekenhuis (Stedelijk Ziekenhuis Roeselare en het Heilig-Hartziekenhuis Roeselare-Menen) voorgesteld.

Gisteren werd aan alle personeelsleden van het Stedelijk Ziekenhuis en het Heilig-Hartziekenhuis de naam en het logo van het fusieziekenhuis voorgesteld.

 

Een eigen identiteit creëren aan de hand van een nieuwe naam en een nieuw logo is zeer belangrijk als twee organisaties de handen in elkaar slaan in een fusieverhaal. Deze nieuwe naam en het nieuwe logo werden gisterenavond in het Fabriekspand voorgesteld aan alle medewerkers. Vandaag wordt de naam ook naar de buitenwereld gecommuniceerd.

 

Het was een medewerker van het Heilig-Hartziekenhuis, Veerle Pattyn, die in het kader van een wedstrijd met de nieuwe naam op de proppen kwam. Deze naam werd unaniem door de besturen van beide ziekenhuizen uitgekozen.

 

Vanaf vandaag gaat het fusieziekenhuis door het leven als “AZ Delta”, met als baseline “uw ziekenhuis”. Met de naam AZ Delta wordt de nadruk gelegd op het samenvloeien van beide organisaties en de vlucht die beide organisaties samen willen nemen.

Meer info vind je op www.azdelta.be