Inloophuis voor kankerpatiënten 't Keerpunt zoekt vrijwilligers

Februari 2019 opent het inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten ’t Keerpunt op het Kerkplein 10 te Rumbeke, een samenwerkingsinitiatief tussen AZ Delta en Zorgbedrijf Roeselare.

Februari 2019 opent het inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten ’t Keerpunt op het Kerkplein 10 te Rumbeke, een samenwerkingsinitiatief tussen AZ Delta en Zorgbedrijf Roeselare. Het inloophuis is een huis waar je zomaar kan binnen wandelen voor een koffie en een praatje, een luisterend oor en een lotgenotencontact op eigen ritme. Het is geopend op enkele vaste momenten in de week:

-        elke dinsdag van 14u-17u

-        elke donderdag van 9u-12u

-        elke zaterdag van 9u-12u

Voor deze ontmoetingsmomenten zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de bezoekers een warm onthaal willen aanbieden!

Ben je iemand met een hart voor kankerpatiënten en ben je bereid je vrij te maken op één van bovenstaande momenten, mail dan je naam, adres en telefoonnummer door via keerpuntvzw@gmail.com. Na aanmelding wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek alsook voor een informatiesessie. Neem ook gerust contact op als je wat meer info wenst.