Dag zonder Krediet

Naar aanleiding van de Dag zonder Krediet op vrijdag 29 november lanceert het platform een infofilmpje: Het leven is een vat vol uitdagingen ...

Het platform ‘Dag Zonder Krediet‘ groepeert een 20-tal nationale, Vlaamse, Waalse en Brusselse organisaties. Zij bundelen hun krachten om de brede bevolking te informeren en te sensibiliseren over de gevaren van krediet en van overmatige schuldenlast.

Krediet is tegenwoordig immers de gewoonste zaak van de wereld: het is gemakkelijk te verkrijgen en wordt steeds vaker gebruikt zonder dat de consument de gevolgen ervan voldoende inschat. Mensen met financiële moeilijkheden zijn op dit vlak extra kwetsbaar, waardoor zij niet zelden in een situatie van permanente schuldenlast verzeild geraken.

Naar aanleiding van de Dag zonder Krediet op vrijdag 29 november lanceert het platform een infofilmpje: Het leven is een vat vol uitdagingen...

Niet enkel bij de familie Vandevoorde doen zich onverwachte gebeurtenissen voor. Iedereen staat vroeg of laat voor uitdagingen die een invloed hebben op het inkomen.

Heb je vragen of ondervind je problemen met je budget? Praat er dan tijdig over! Het OCMW en CAW in de buurt helpen graag om samen met jou je inkomsten en uitgaven in evenwicht te brengen.

 

Neem ook een kijkje op www.eerstehulpbijschulden.be of klik hier voor de infofolder.