Babbel en knabbel voor kids en hun ouders

In Roeselare staan er heel wat diensten en organisaties voor je klaar om jou en jouw kind leuke momenten te bezorgen. Leer ze kennen op onze vierde babbel en knabbel.

De maatschappelijk werkers van de Sociale Dienst van het OCMW, projectgroep Ons Gedacht en Al-bij-een nodigen je van harte uit op onze vierde “BABBEL EN KNABBEL”

5 goede redenen om langs te komen:

  • Leuke doe-activiteiten voor kinderen (knutselen, lezen, dansen)
  • Info en uitleg over het aanbod voor kinderen in Roeselare
  • een gezellig babbeltje met andere ouders
  • iets bijleren in een toffe sfeer
  • een gratis kopje koffie en een hapje

Op deze vierde editie van de Babbel en Knabbel valt er heel wat te beleven! Het wordt een spetterende namiddag voor de kinderen! Maar ook mama, papa, oma en opa komen hier heel wat te weten over wat er allemaal bestaat in Roeselare voor kinderen.

Kinderen hebben recht op aandacht, ruimte om te spelen, verzorging, onderwijs, … Als ouders sta je er niet alleen voor! In Roeselare staan er heel wat diensten en organisaties voor je klaar om jou en jouw kind leuke momenten te bezorgen. Als ouder verdien je ook een steuntje in de rug, want niet elke dag met kinderen is even gemakkelijk.

Kom daarom zeker eens af naar onze Babbel en Knabbel. We laten je kennis maken met verschillende interessante en betaalbare activiteiten voor groot en klein.

Voor wie?
Voor iedereen met kinderen.

Wanneer?

woensdag 13 november van 14u tot 17u - vrij in en uit

Meer info
Hilde Van Laere (Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen) – T. 0474 91 96 92
Lore Louwagie (OCMW) – T. 051 23 65 02