Nieuws & Evenementen 2021

Woonzorgcentra met de W van Welkom. De W van Warmte. Van Wandel gerust eens binnen. Van Wens je verder nog iets? En van Werksfeer.
Sinds 1 juli 2021 kan je bij WZC De Zilverberg terecht voor oriënterend kortverblijf, een nieuwe dienstverlening voor ouderen die zich thuis in een moeilijke situatie bevinden of die na een verblijf in het ziekenhuis tijdelijke, passende zorg en ondersteuning nodig hebben.
Op zoek naar een assistentieflat voor jezelf of voor een familielid? Goed nieuws! Trochus in hartje Rumbeke heeft 1 assistentieflat ter beschikking.
Op maandag 30 en dinsdag 31 augustus verhuisden onze dienstencentra Schiervelde, De Waterdam en De Zilverberg opnieuw naar hun oorspronkelijke plek.
De 24u op 24u permanentie van ons nabijgelegen woonzorgcentrum Sint-Henricus garandeert alle veiligheid en comfort voor de bewoners.
Vanaf 1 juli 2021 start woonzorgcentrum De Zilverberg met oriënterend kortverblijf, een nieuwe dienstverlening voor ouderen die zich thuis in een moeilijke situatie bevinden of die na een verblijf in het ziekenhuis tijdelijke, passende zorg en ondersteuning nodig hebben.
27/05/2021
Onze dienst Thuisverpleging werd 5 jaar geleden opgericht.
Op 3 mei mocht onze gloednieuwe kinderopvang, KIDZ Léon, de deuren openen.
Motena viel maar liefst 2 keer in de prijzen, met Therapeutisch Zorgpunt N en met Kotee!! Zij mochten op donderdag 29 april een zorg-award meenemen naar huis.
Kotee lanceert een aanbod op maat, waarbij klanten in de namiddag een broodmaaltijd aan huis geleverd kunnen krijgen om ’s avonds of als ontbijt te nuttigen.
Op zoek naar een job als thuisverpleegkundige? De thuiszorgdiensten van Kotee zijn misschien wel iets voor jou!
11/01/2021
Op dinsdag 12 januari startten we met het vaccineren van de bewoners van onze woonzorgcentra.
19/01/2021
Stijn Dusselier (centrumleider De Waterdam) en Sanne Vanantwerpen (logistiek medewerker Schiervelde) verwennen de klanten van onze dienstencentra met live entertainment.
Sinds 21 december kan je kennismaken met de nieuwe visuele stijl en de nieuwe namen van onze verschillende KIDZ-locaties.
De verhuis naar hun onze nieuwe locatie in Noordhof 2 gaat ook samen met de opstart van ons gloednieuw verpleeg- en zorgpunt.