Nieuws & Evenementen 2020

Sinds 19 november vinden de diensten van Kotee hun nieuwe huis in Noordhof 2 in Roeselare.
We kunnen elkaar niet aanraken. Maar elkaar raken, dat lukt wel.
Voorlopig gaan de activiteiten en de zorg van Pluk-de-dagcentrum Sint-Henricus door in de gebouwen van het dienstencentrum Schiervelde (Schierveldestraat 55 in Roeselare) .
Je slecht voelen is kak. Spoel je shit door!
Een nieuwe naam die voortaan alle thuisdiensten van de zorgkoepel bundelt, van thuisverpleging tot maaltijden aan huis, de poetsdienst, de klusdienst en de assistentiewoningen.
Wij ontvingen nieuwe richtlijnen van Kind en Gezin in kader van een gefaseerde heropstart van alle kinderopvang (0-3 én 3-12) vanaf 4 mei.
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan werden de maatregelen in verband met de sluiting van onze dienstencentra en het Pluk-de-dagcentrum Sint-Henricus verlengd.
We mogen € 5000 ontvangen in verband met onze initiatieven rond warme zorg vanuit de dienstencentra ter ondersteuning van Thuiszorg in COVID tijden.
Dit jaar is #iedereenZiA!
Voorlopig wordt nog geen bezoek toegestaan in onze woonzorgcentra in afwachting van meer duidelijkheid over het aangepaste advies vanuit de veiligheidsraad.
Onze woonzorgcentra krijgen heel wat vragen van familieleden/mantelzorgers om alle bewoners en medewerkers te laten testen op het coronavirus. Hier meer info over de testen binnen onze woonzorgcentra.
Heb je dus nog nood aan een maaltijd aan huis? Wij staan ook voor nieuwe aanvragen nog steeds voor je klaar.
Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan besliste de directie van Motena om het Pluk-de-dagcentrum te sluiten vanaf maandag 16 maart 2020 tot en met 13 april 2020.
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan worden onze dienstencentra gesloten en sluiten ook onze woonzorgcentra de deuren voor externe bezoekers.
De jaarlijkse Dag van de Zorg, die op 15 maart zou doorgaan, wordt vanwege het coronavirus uitgesteld.
Deze zomer wordt Skyline Park omgetoverd tot een heus paradijs voor kinderen. Vier weken lang zullen ze er zich naar hartenlust kunnen uitleven tijdens tal van leuke en (ont)spannende activiteiten, georganiseerd door KIDZ.
We presenteren jullie graag onze kampen voor deze zomer!
KIDZ Rumbeke pakt uit met een innovatief luchtbehandelingssysteem, waardoor een dag in het kinderdagverblijf net zo gezond wordt als spelen in het bos.
Aan de start van een nieuw jaar schenken wij traditiegetrouw € 1000 aan een goed doel.
Aan de start van een nieuw jaar schenken wij traditiegetrouw € 1000 aan een goed doel.
Op 13 januari is in stedelijke basisschool De Vlieger in Rumbeke ons slaapklasje opgestart.
Aan de start van een nieuw jaar blikken wij traditiegetrouw ook even terug naar wat het voorbije jaar voor ons betekende.