Nieuws & Evenementen 2016

Met 2.500 euro steun van Cera ontwikkelde dagverzorgingscentrum (DVC) Sint-Henricus een Sappentrapper. Voortaan kunnen de ouderen die beroep doen op het DVC al fietsend gezonde sapjes of smoothies maken. Deze voormiddag werd de sappentrapper officieel voorgesteld.
Allen daarheen op 17 december!
Deze groep van 18 assistentiewoningen is gelegen vlak naast het Woonzorgcentrum Sint-Henricus in de Sint-Rochusstraat te Rumbeke.
KIDZ staat ook deze keer opnieuw voor je klaar.
Op 13 december organiseert WZC De Zilverberg zijn jaarlijkse kerstmarkt.
Op 21 november 2016 namen de kinderen van de buitenschoolse opvang KIDZ Rumbeke 3 tot 12 jaar hun intrek in een gloednieuw gebouw in de Louis Leynstraat 56.
De burelen van het Zorgbedrijf Roeselare zijn gesloten op vrijdag 11 november naar aanleiding van Wapenstilstand.
Onze warme maaltijdbezorgers schuiven mee aan tafel.
De burelen van het Zorgbedrijf Roeselare zijn gesloten op maandag 31 oktober en dinsdag 1 november naar aanleiding van Allerheiligen.
Op vrijdag 21 oktober gaat om 14u in dienstencentrum De Zilverberg (Knokuistraat 35, Roeselare) de voordracht "bescherm en plan uw nalatenschap" door.
Binnenkort kan je kinderen opnieuw inschrijven voor een fantastische vakantie bij KIDZ.
Op de Werelddag Dementie, 21 september, werd in WZC Ter Berken een nieuw initiatief gelanceerd: ‘Infopunt Dementie’.
Op vrijdag 14 oktober organiseert onze directie Personeel en Organisatie een Sint-Bernarduskaarting! Deze avond wordt georganiseerd ten voordele van serious games voor kinderen met ADHD, een project van CAR Het Roer. Iedereen welkom!!!
Omwille van rioleringswerken en de aansluiting van de riolering naar WZC De Waterdam in het bijzonder, is De Waterdam vanaf heden enkel bereikbaar via de Noordlaan. Deze situatie blijft, gelet op de lopende werken in de Brugsesteenweg, zeker tot begin oktober behouden.
Woonzorg- en Dienstencentrum (WZC & DC) De Zilverberg presenteert de zesde editie van de Tuinhappening op zondag 25 september 2016, vanaf 14u. De Tuinhappening is een jaarlijkse traditie waarbij ze hun deuren openzetten voor het publiek. Dit jaar gaan ze helemaal western-style!
Sinds 1 juli worden de maaltijden voor de baby’s in onze kinderopvang bereid in de keuken van WZC De Waterdam, met succes!
Dit betekent dat het woonzorgcentrum voldoet aan alle normen rond brandveiligheid.
Wat konden we met het Zorgbedrijf Roeselare realiseren in 2015?
Op donderdag 26 mei ontving onze dienst Thuiszorg van Jobcentrum een attest "inclusieve onderneming".
Onze Stint werd getest en goed bevonden door het publiek van Tiptoe en KIDZ Roeselare!
Voor deze zomer nog op zoek naar originele themakampen voor kinderen vanaf het 1ste leerjaar? Maak dan zeker kennis met Studio KIDZ!
Zorgbedrijf Roeselare viel in de prijzen! Met trots ontvingen we de Gouden Kinderschoen 2016 voor ons project De Tovertuin.
Dan hebben wij misschien wel iets voor jou.
Stemmen voor dit project kan nog tot 14 april om 12u u via www.gastvrijegemeente.be.
Zorgbedrijf Roeselare lanceert voor de zomer de dienst “thuisverpleging met de glimlach” en dekt daarmee meteen het volledige landschap van thuiszorg af.
Op zoek naar kinderopvang in de paasvakantie? Binnenkort starten de inschrijvingen opnieuw bij KIDZ 3 - 12.
We schenken € 400 aan Het Ventiel en steunen daarmee acties rond jongdementie.
Kersvers burgemeester van Roeselare, Kris Declercq, bracht op zijn eerste werkdag een bezoek aan het Zorgbedrijf Roeselare.
.... en onze bewoners denken mee.
Op dinsdag 22 maart 2016 gaat er een eerste praatcafé van Kom op tegen Kanker in ROESELARE door om 14u in dienstencentrum Ten Elsberge. Deelname is gratis.
Sinds januari 2016 kunnen ook inwoners van Hooglede en Gits genieten van onze warme maaltijden aan huis.