Kotee en Dienstencentra nemen deel aan Dag van de Zorg

De dienstencentra van Roeselare en thuiszorgdienst Kotee, beide onderdeel van Motena, houden dit jaar een opendeurdag op Dag van de Zorg.

Dienstencentra Roeselare en thuiszorgdienst Kotee stellen deuren open op Dag van de Zorg

Op zondag 15 mei is het opnieuw Dag van de Zorg. Ook de Dienstencentra van Motena en Kotee slaan de handen in elkaar en houden een opendeurdag. Ze ontvangen die dag, net zoals 300 andere zorgorganisatie, geïnteresseerden met open armen en een boeiend programma. Benieuwd naar wat ze allemaal in petto hebben? Breng dan zeker ook kinderen, vrienden en familie mee, want iedereen is welkom!

In Assistentiewoningen Princess kan je een kijkje komen nemen in de assistentiewoningen en kan je in de bistro de andere diensten van Kotee leren kennen. Daarnaast is er ook heel wat randanimatie voorzien. Ook kan je er het ganse weekend de werken van heel wat Izegemse hobbyfotografen gaan bewonderen i.k.v. Atelier in beeld.

  >Bekijk het programma in Princess

In Dienstencentrum Ten Elsberge laten de dienstencentra bezoekers kennismaken met hun werking via workshops, activiteiten en interactieve rondleidingen. Ook de keuken van Kotee wordt er opengesteld en je kan kennismaken met het aanbod maaltijden aan huis. In het kader van Atelier in beeld kan je ook hier enkele werken bezichtigen van eigen lesgevers van de dienstencentra zelf.

  >Bekijk het programma in Ten Elsberge

Op beide locaties kan je over de middag heerlijke, verse vol-au-vent eten (best telefonisch of online reserveren) en in de namiddag worden er babbelgebakjes met koffie voorzien.

>Reserveer een maaltijd