Maatregelen Corona Kotee

Om verdere verspreiding van het coronavirus virus tegen te gaan zijn op dit moment een aantal nationale preventiemaatregelen van kracht. In verband met onze thuiszorgdiensten krijgen wij ook heel wat terechte vragen in verband met onze dienstverlening en brengen jullie dan ook via deze weg nog eens extra op de hoogte van eventuele maatregelen die in onze diensten worden genomen:

  • Alle diensten van Kotee blijven actief (maaltijden aan huis, poetsdienst, klusdienst, thuisverpleging) blijven actief. 
  • Ook risicogroepen (oudere klanten, mensen met een zwakke gezondheidstoestand, gezinnen met baby’s, …) blijven we verder helpen, tenzij je als klant zelf wenst te annuleren. Daarvoor kan je contact opnemen met onze dienst en vragen we om ons zo snel mogelijk te verwittigen van je annulatie.
  • We nemen vanuit onze dienst alle nodige hygiënische voorzorgsmaatregelen in acht en vragen van jou als klant graag ook extra aandacht voor de nodige preventiemaatregelen. Voel je je niet goed of weet je dat je mogelijk een bron van besmetting zou kunnen zijn voor onze medewerkers, verwittig onze dienst dan onmiddellijk telefonisch zodat er maatregelen kunnen worden genomen.

Alle details over de genomen maatregelen zijn terug ook te vinden op onze website via www.motena.be/corona. Deze info wordt steeds verder geüpdatet naargelang de verdere evoluties.

Vanuit onze diensten zetten wij alles op alles om onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te informeren. Wij willen alvast iedereen bedanken die in deze tijd van crisis zijn verantwoordelijkheid opneemt en zich solidair opstelt.

Heb je zelf bijkomende vragen of ken je iemand die nood heeft aan een van onze diensten? Wij staan voor je klaar via 051 24 60 50 of info@koteediensten.be.

Nood aan een maaltijd of een broodmaaltijd aan huis? Wij staan voor jullie klaar!

Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus stijgt het aantal aanvragen naar maaltijden aan huis. Omdat we onze huidige en nieuwe klanten zouden kunnen blijven bedienen, hebben we onze werking aangepast waardoor we nu zowel in de voormiddag als in de namiddag kunnen leveren. Op deze manier stijgt onze capaciteit en kunnen we de extra aanvragen blijven bedienen. Ook voor een broodmaaltijd geleverd aan huis kan je bij onze dienst terecht. 

Heb je dus nog nood aan een maaltijd aan huis? Wij staan ook voor nieuwe aanvragen nog steeds voor je klaar. Samen met de klant bekijken we de mogelijke levermomenten zodat iedereen minstens 1 keer per dag kan genieten van een volwaardige maaltijd. 

Onze chauffeurs respecteren alle nodige veiligheids- en hygiënemaatregelen. Indien een klant ziektesymptomen heeft wordt de maaltijd indien mogelijk voor de deur afgezet. 

Maaltijd bestellen? Bel  051 24 60 50