Word onthaalouder

Om ons netwerk te versterken en ons zorgaanbod uit te breiden zijn we op zoek naar:

Nieuwe onthaalouders

Zie jij het zitten om je eigen baas te zijn en tot maximum 8 levendige lieverds op te vangen in je eigen huis? Dan is het onthaalouderschap iets voor jou. Via het KIDZ platform bieden we professionele ondersteuning aan toekomstige onthaalouders zodat je er nooit alleen voor staat.

Onthaalgrootouder

Een leeg nest maar nog heel wat plaats in je hart? Dan is onthaalgrootouderschap iets voor jou! Samen met het zorgbedrijf Roeselare organiseert je kinderopvang in huiselijke kring.

Daar help je onthaalkindjes met hun eerste stapjes in het leven, uiteraard dag in dag uit met een glimlach op je gezicht. Natuurlijk zijn wij er op onze beurt om jou te helpen groeien. KIDZ is een ondersteunend platform voor onthaalgrootouders, zodat je er nooit alleen voor staat.

Onthaalouders van de toekomst

In 2017 startten we een uniek pilootproject dat het onthaalouderschap van de toekomst onder de loep neemt. Wat kan er anders? Welke innovaties zijn mogelijk? Ben je nieuwsgierig hoe het onthaalouderschap kan evolueren en vind je het leuk om dingen uit te proberen? Dan is onthaalouderschap van de toekomst iets voor jou.

Onthaalouders KIDZ

 

Heb je  ervaring en interesse in het omgaan met kinderen met een specifieke zorgbehoefte en zou je hier je job van willen maken?
We zijn op zoek naar samenwerkende onthaalouders voor ons KIDZ+ project dat doorgaat op het domein van MPIGO Sterrebos. Concreet betekent dit eigenlijk een job als onthaalouder met als grote verschil dat dit niet in je eigen woning doorgaat én je samenwerkt met een collega onthaalouder.