KIDZ kinderopvang

Naast schilderen en blokkentorens bouwen, bouwen we samen met de kinderen ook aan vriendschappen. Hoe klein je kindje ook is, de eerste vriendjes en vriendinnetjes leert je zoon of dochter vaak kennen bij KIDZ. Baby’s krijgen de kans om nieuwe ervaringen op te doen en te oefenen in een veilige omgeving. De kunst is om een kind niet te snel te helpen, maar het ruimte te geven om te oefenen. En pas dan iets te doen als het er zelf aan toe is. Wat is er leuker om samen met je kind de wereld te ontdekken. Peuters leren van elkaar en dagen elkaar uit. Bij KIDZ krijgt je kind de ruimte voor zijn eigen spel, maar leert ook samen spelen. We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden ze voor op de basisschool. Zo leren wij ze onder meer hoe ze hun eigen jas aantrekken, zelfstandig naar de wc te gaan, maar ook

Gaat je kind al naar school? In KIDZ kan je plezier maken voor en na de schooluren. Buiten spelen, een spannend spel doen, een toffe knutselactiviteit volgen of even rustig een boek lezen. Ook tijdens vakanties en schoolvrije dagen kan je bij ons terecht voor een gevuld vakantieprogramma! 

KIDZ Opvang bestaat uit

  • KIDZ Baby's en peuters (groepsopvang)
  • KIDZ Buitenschoolse opvang 
  • KIDZ Onthaalouders (gezinsopvang)

We zorgen voor een ondersteuning voor ouder én kind. Samen met de dienstverantwoordelijken, pedagogisch coaches én de gezinsconsulente zorgen we voor pedagogische ondersteuning op maat van elk  gezin.

Meer weten? 

Wil je meer weten over KIDZ in het algemeen of over een van onze kinderdagverblijven? Neem dan contact op met KIDZ administratie via kidz@motena.be, 051 80 53 00 of het online formulier.

Ben je op zoek naar een onthaalouders? Vul het online formulier zo volledig mogelijk in en we nemen zo spoedig contact met je op. 

Hier vind je alle nodige documenten om je inschrijving te vervolledigen.