GOED

GOED blijft gesloten - meer nieuws volgt binnenkort

Update 23/06/2021

Helaas kunnen de deuren van Goed op dit moment nog niet heropenen. Indien en als dit terug toegelaten is, wordt dit zeker gecommuniceerd via onze website en sociale media kanalen.  Heb je nu al vragen? Mail naar goed@motena.be en we proberen je zo snel mogelijk te helpen. Intussen vragen we geduldig met ons mee te wachten.

Bedankt! 


GOED is zoveel meer dan een speelotheek. Op deze nieuwe ontmoetingsplek, een samenwerking tussen ARhus en Motena, vinden jong en oud elkaar om samen te ontdekken, te knutselen en te spelen.

Onze honderden stukken speelgoed kunnen uitgeleend worden, maar je kan er ook mee aanschuiven aan een van onze gezellige GOED-tafels. Zo ontmoet
je de mensen uit je buurt en maak je snel nieuwe vrienden.

Daarnaast zet GOED zich in om de afvalberg te verkleinen, en jij kan ons daarbij helpen. Door speelgoed uit te lenen in plaats van aan te kopen, belanden er heel wat minder spulletjes op de afvalberg.

Heb je thuis stuk speelgoed? Kom er dan even mee langs! Onze GOED-goochelaars doen er alles aan om jouw kapotte spullen om te toveren tot iets (zo goed als) nieuw.

Meer info over dit project kan je hier vinden.