Inschrijvingen vakanties

Herfstvakantie 2020

Vanaf volgende week kan je inschrijven voor de herfstvakantie KIDZ!  De inschrijvingen zullen lopen tot en met 18 oktober.

De inschrijvingen verlopen opnieuw op 2 momenten zoals tijdens de zomervakantie. Later deze week ontvang je een mail met jouw specifiek inschrijvingsmoment.

Schreef je je kindje(s) onterecht in op een vroeger moment, dan zullen wij vanuit de administratie jouw reservatie annuleren.

Schrijf je in door te surfen naar https://inschrijvingen-kidz.motena.be/

 

Je moet je hiervoor op voorhand aanmelden en een account aanmaken!

 

Tips bij inschrijven

  1. Heb je al een login? Test op voorhand of je login nog werkt!

  2.  Maak op voorhand een overzicht met de dagen waarop je wenst in te schrijven! Zo weet je meteen wat je moet aanvragen en kan jouw aanvraag afhandelen.
  3.  Niet alle ouders kunnen tegelijk inschrijven. Het kan dat je even in een wachtrij terecht komt:
    Laat de wachtrij gerust zelf aftellen, maar laat je browsersessie niet inactief worden. Blijf actief op de pagina van de inschrijvingen!
    Beweeg af en toe eens met de muis zodat de slaapstand niet intreedt. Open geen andere tabbladen op je browser. Sommige browsers zetten daarmee het tabblad met de webshop en de wachtrij inactief.
  4.  Annuleren van reservaties kan tot 19 oktober 2020. Dit doe via kidz@motena.be .

 

Wil je een extra moment reserveren? Dat kan tot en met 18 oktober 2020 via de inschrijvingsmodule  https://inschrijvingen-kidz.motena.be/.

Na inschrijving ontvang je een schriftelijke bevestiging per mail. In de bijlage van deze mail vind je een overzicht van jouw reservatie.

Onze annuleringsvoorwaarden en tarieven kan je terug vinden op onze website https://inschrijvingen-kidz.motena.be/

 

Nog vragen?

Mail naar kidz@motena.be of bel ons elke voormiddag (08.30 uur en 12.00 uur) op 051/80 53 00.