Motena heeft meerdere diensten in haar portefeuille en stelt in totaal al bijna 1000 mensen te werk. Elke Motena-dienst heeft wel een eigen identiteit, een eigen doelgroep… Maar ze dragen wel allemaal de gezamenlijke waarden van het moederhuis in zich.

Motena baat vier woonzorgcentra uit: Ter Berken, Sint Henricus, De Waterdam en De Zilverberg. De Zilverberg en De Waterdam huisvesten elk een dienstencentrum. Deze maken samen met nog twee afzonderlijke dienstencentra Ten Elsberge en Schiervelde ook deel uit van Motena. De thuiszorgdiensten van Motena - beter gekend onder de naam Kotee, met poetsdienst, klusdienst, thuisverpleging, maaltijden aan huis, assistentiewoningen - werden verkozen tot thuiszorgwerkgever van 2021. Therapeutisch Zorgpunt N biedt therapie voor volwassenen, jongeren en kinderen. Tot slot baat Motena ook twaalf kinderdagverblijven uit, gekend onder de naam Kidz. De medewerkers van de ondersteunende diensten van onze koepel zijn er om al deze diensten met raad en daad bij te staan.

We bieden kwaliteitsvolle en betaalbare zorg aan, met mogelijkheden voor elke klant om zich in iedere fase van zijn leven te ontplooien en met extra aandacht voor kwetsbare personen. Waar gaat Motena voor? Samen gaan we elke dag voor de glimlach, bij en tussen onze medewerkers, onze klanten, onze maatschappij. We willen een sociale, toegankelijke, dynamische en vooruitstrevende zorgorganisatie zijn, die enerzijds extra aandacht en respect toont voor de noden en leefwereld van onze klanten en anderzijds sterk inzet op de kwaliteiten, het welzijn en de groei- en ontplooiingskansen van onze medewerkers. Mogen we jou binnenkort ook welkom heten in onze organisatie?

Waarom werken bij Motena?

Aantrekkelijke verloning

In onze vacatures lees je steeds in welk barema je wordt verloond en hoeveel relevante werkervaring je bij opstart kan meenemen. Afhankelijk van de functie en/of de tewerkstellingsplaats zijn dit ofwel de IFIC barema’s, ofwel de klassieke salarisschalen.

Aandacht voor persoonlijk welzijn

Medewerkers kunnen gratis gebruikmaken van onze diverse fitnesscentra. We organiseren tal van activiteiten in het kader van veiligheid, beweging, voeding en mentale veerkracht.

Losse & warme sfeer

Bij ons vind je geen strikte hiërarchische structuur. We stimuleren betrokkenheid en gedeelde verantwoordelijkheid bij onze medewerkers. We waarderen jouw mening en hebben aandacht voor jouw input.

Goede balans werk & privé

In diverse functies is het perfect mogelijk om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken. Denk hierbij aan een dagje thuiswerk en glijdende werktijden. In andere (volcontinue) functies is dit niet mogelijk, waarbij we dit opvangen aan de hand van zelfroosteren.

Vooruitstrevende & duurzame organisatie

Vanuit onze organisatiedoelstelling “Verantwoord Ondernemen” kunnen onze medewerkers acties op poten zetten om mee te werken aan een innovatieve en groene onderneming. Zit er een groene ridder in jou verstopt?

Moderne infrastructuur & werkmiddelen

Medewerkers kunnen werken met eigentijdse werkmiddelen binnen een aangename en aangepaste infrastructuur.

Fun at work

Er is aandacht en budget voor leuke initiatieven buiten het werk. Jaarlijks worden tal van feestjes en activiteiten georganiseerd zoals: familiedag, vakantiedrink, personeelsfeest, teambuilding, …

Stabiele werkomgeving/ werkzekerheid

Het laatste, maar niet onbelangrijkste voordeel. Kiezen voor de zorgsector, is vooral ook kiezen voor werkzekerheid en stabiliteit. 

Wist je dat?

Je bij Motena toegang krijgt tot het voordelenplatform benefitsatwork!

Je maakt er onder meer kans op:

  • Huur van feestmateriaal
  • Voordelige cinematickets
  • Kortingen op uitstappen en producten
  •  …

Kom werken bij Motena

Samen gaan we elke dag voor een glimlach, ook bij en tussen onze medewerkers. Graag deel uitmaken van ons team? Dat kan!

Motena nieuws

30/05/2023

Familiedag Motena in Bellewaerde 2023

We blikken terug op een gezellige, geslaagde Familiedag in Bellewaerde! Heel veel blije gezichtjes! 😁

 

30/05/2023

Motena neemt deel aan Dwars over de Mandel

Afgelopen vrijdag liepen heel wat collega's mee aan de loopwedstrijd Dwars over de Mandel. Ze droegen daarbij met trots onze exclusieve Motena loop-t-shirts. 🏃🏃‍♀️🏃‍♂️

We blikken graag eens terug met enkele sfeerbeelden...

Contact

Gasthuisstraat 10, 8800 Roeselare
info@motena.be
051 80 52 00
btw BE 0537 951 706

Openingsuren

Motena is bereikbaar op:

Ma - do: 8u30 - 12u en van 13u - 17u

Vrij: 8u30 - 12u en van 13u -15u