Werking van de dienstencentra tijdens Corona

Met ons ruim activiteiten- en dienstenaanbod willen we het sociaal netwerk van de senioren in stand houden en bevorderen waardoor wij er nu ook alles aan doen om toch nog dienstverlening aan onze klanten te kunnen realiseren. Hieronder vinden jullie een overzicht van de huidige maatregelen en afspraken. Eventuele nieuwe ontwikkelingen kunnen hier op de voet worden gevolgd.

Maaltijden en bar:

Maaltijden en bar stopgezet tem 19 november. Maaltijden aan huis zijn wel mogelijk: gelieve te bellen naar Kotee op nummer 051 24 60 50. 

Clubwerking:

In overleg met de clubs is alle clubwerking momenteel stop gezet.

Minder Mobiele Centrale:
De Minder Mobiele Centrale is terug opgestart voor de verschillende dienstverleningen. Chauffeurs die wilden rijden, nemen terug mensen mee onder de nodige voorzorgsmaatregelen. 

Andere activiteiten:

  • Alle speciale activiteiten zoals etentjes, soupers, toneelvoorstellingen, enz. worden geannuleerd. Verdere info over het eventueel verplaatsen van deze activiteiten naar een latere datum volgt.
  • Alle sportactiviteiten/beweging zijn stopgezet tem 23 november.
  • Ervaar je iemand in de thuissituatie die graag wil  een babbeltje slaan, geef het ons door.
  • Boodschappen kunnen opgenomen worden, apart van de mmc, je hoeft geen lid te zijn, maar willen er zijn voor iedereen die het nu moeilijk heeft om aan zijn boodschappen te rake. Kostprijs: 0.35 per km vanaf het DC en 1 euro administratiekost en 2.5 euro om de boodschappen te doen.

Extern verhuur van de zalen:
Reservaties van externen die een zaal van ons huren voor hun eigen kunnen opnieuw doorgaan.

Info rond de cursussen in de dienstencentra

Cursussen zijn tijdelijk stop gezet tem 11 november. Wil je zeker zijn dat je cursus daarna doorgaat, bel naar Ten elsberge op 051 272710 of 3 DC: 051 80 50 50

Pedicure
Alle pedicure afspraken van Ten Elsberge gaan door in Ten Elsberge op afspraak. De pedicure afspraken  van De Waterdam, De Zilverberg en Schiervelde gaan door in het tijdelijk dienstencentrum 3DC, Schierveldestraat 89.
De nodige beschermingsmaatregelen worden in acht genomen: iedereen dient een mondmasker te dragen, afstand te bewaren en de nodige hygiënische maatregelen in acht te nemen.

Afspraken voor Ten Elsberge kunnen gemaakt worden op het nummer 051 27 27 10 en voor de andere dienstencentra op het nummer 051 80 50 50

 

Verdere informatie:

Sinds september kan u terecht in ons tijdelijk dienstencentrum 3DC, gelegen in de Schierveldestraat 89 te Roeselare. 

Vanuit onze dienstencentra zetten wij alles op alles om onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te informeren over deze maatregelen. Eventuele wijzigingen betreffende de genomen maatregelen kunnen jullie hier op deze webpagina steeds volgen: www.motena.be/corona

Heb je specifieke vragen of persoonlijke noden? Er kan ook telefonisch contact opgenomen worden met onze dienstencentra via 051 27 27 10 (Ten Elsberge) of 051 80 50 50 (3DC)