Was- en strijkservice

Wat?

Een keer per week, op maandag, wordt jouw was bij jouw thuis opgehaald. Je kan linnengoed, beddengoed, handdoeken, onder- en bovenkledij meegeven. De was wordt gewassen, gestreken en gevouwen de maandag ern terug bij je thuis afgeleverd.

Voor de was en de strijk werken we samen met vzw Weerwerk, die reeds jarenlang ervaring en een goede reputatie heeft op vlak van kwaliteit en dienstverlening.

 

  

Praktisch

Je kan telefonisch een aanvraag doen bij dienstencentrum Schiervelde op 051 26 38 00 of via dcschiervelde@motena.be

Van zodra je gebruik maakt van onze dienst, krijg je een speciale linnenzak voor jouw vuile was en een wasmand voor jouw proper linnen. Hiervoor betaal je eenmalig € 7 voor de linnenzak en € 14 voor de wasmand.

Jouw was wordt met de grootste zorg behandeld. Om te vermijden dat jouw kledingstukken verloren gaan, worden ze door ons gelabeld. Dit gebeurt door middel van strijklabels. Dit zijn permanente labels die door ons ingestreken of bij sommige kledingstukken ingenaaid worden. Je betaalt € 0.50 per label.

Nadat de was bij je thuis afgehaald werd, worden de stukken door ons geteld. Was die nog niet gelabeld werd, wordt voorzien van een gepersonaliseerd naamlintje. Per mand maken wij een gedetailleerd overzicht van alle stukken die door ons gewassen werden. Dit overzicht krijg je als bijlage bij de maandelijkse factuur.  De prijzenlijst bezorgen we je graag via mail of post. 

Sociaal contact

Voor het vervoer van de was kunnen we rekenen op een aantal vrijwilligers die graag wat tijd maken voor een babbel. Is er iets waar je geen raad mee weet? Dan kan je dit gerust melden aan de vrijwilliger. Die zal dit, indien gewenst, melden aan een van de koteecoaches van Kotee, die jou dan verder helpt.

Waar kan ik terecht?