Maison Aiméé - Moorslede

Denk je er stilaan aan om zorgeloos te gaan wonen met leeftijdsgenoten in je buurt? Maak dan kennis met Maison Aimée, een sfeervol en kleinschalig woonproject in het centrum van Moorslede. Achter de karaktervolle gevel van dit oude herenhuis vind je 18 gloednieuwe erkende assistentiewoningen. Een warme sfeer, gezellige contacten en veel vriendschap: daaraan dankt Maison Aimée haar naam. Persoonlijk contact staat hier centraal. Niet alleen met medebewoners, met wie je een praatje slaat in de zongerichte binnentuin, de knusse tv-ruimte of de gezellige bistro, maar ook met de woonassistente, bij wie je voor alles terecht kan. Hier woon je zelfstandig met alle comfort én persoonlijke ondersteuning.

Hier ben je in goede handen


Zorgpartner Motena heeft een ruime ervaring met ouderenzorg, thuiszorg en kindzorg in de regio en telt meer dan 800 medewerkers. De ruim 5.000 klanten zijn een bewijs van de jarenlange expertise en deskundigheid. Als je komt wonen in Maison Aimée, wordt de woonassistente jouw belangrijkste aanspreekpunt. Ze slaat met plezier een gezellig praatje, organiseert gemeenschappelijke activiteiten en staat je als vertrouwenspersoon bij. Je kunt ook bij haar terecht als je extra ondersteuning nodig hebt. De dienstverlening van Motena heeft steeds oog
voor dat tikkeltje meer!

Motena voorziet 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 noodassistentie. Bij een noodgeval kan de meldkamer via Z-plus indien nodig snel een thuisverpleegkundige langssturen om je te helpen. Dat creëert gemoedsrust voor jou én je familie.

Extra diensten voor extra comfort

  • maaltijden aan huis
  • poetsdienst
  • thuisverpleging
  • klusjesdienst
  • was- en strijkservice
  • personenvervoer
  • ....

Voor meer informatie kan je hier onze flyer  en projectbrochure bekijken.